Cases & Blogs

Wil je lezen hoe wij onze expertise inzetten? Lees onze cases en blogs. 

Continue klantfocus bij Greenchoice met een doordacht datafundament

Duurzame energieleverancier Greenchoice levert al ruim twee decennia uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas aan huishoudens en bedrijven door heel Nederland. Greenchoice leverde in 2022 stroom aan bijna 600.000 klanten. Om de prijswinnende klantgerichte aanpak van de organisatie ook in de toekomst te garanderen en klanten te blijven helpen nog verder te verduurzamen, nam Greenchoice samen met ons haar datamanagementstrategie onder de loep.  

Lees meer
blijft finance relevant

De digitale transformatie van Koninklijke Kuijpers

Op 10 september organiseren we in Rotterdam weer een inspirerende kennissessie voor IT-professionals. Kees Nan is een van de sprekers. Kees is Enterprise Architect bij familiebedrijf en technisch dienstverlener Koninklijke Kuijpers. Hij deelt hier alvast met ons hoe hij de afgelopen twintig jaar is meegegroeid met de organisatie en geeft een voorproefje van de thema’s die hij aanstipt op 10 september.  

Lees meer

Hoe DELTA Fiber inspeelt op een onstuimige markt door middel van flexibele IT-teams

DELTA Fiber levert via een eigen netwerk de nieuwste generatie glasvezel met een snelheid tot 8 Gig – het snelste netwerk in de markt. Binnen IT-ontwikkeling biedt de Scrummethode grote voordelen, zo ook bij deze organisatie. Lees hieronder hoe de Scrummethode bijdraagt aan het succes van de IT-teams van DELTA Fiber en hoe 2-cnnct de organisatie ondersteunt.

Lees meer
drops integrate

Heeft jouw organisatie al een Business Capability Heat Map?

De strategie van jouw organisatie staat als een huis. Maar de uitvoering ervan blijft achter, omdat er een kloof bestaat tussen de strategie en waartoe jouw organisatie in staat is. Een achterblijvend informatielandschap kan de oorzaak zijn van dit probleem. Om dat aan te pakken is het essentieel om eerst de huidige situatie van de organisatie in kaart te brengen. Er zijn verschillende manieren om dat te doen.

Lees meer
Netsuite

Webinar 'Succesvol digitaal transformeren in finance'

Door de coronapandemie werd het werken vanuit huis abrupt een werkelijkheid. Deze verandering zorgde ervoor dat het digitaliseren van finance- en backoffice-processen cruciaal werd. Zijn jouw backoffice-systemen bestand tegen de moderne en internationale werkwijze? Bekijk het webinar van 9 september 2021 terug en ontdek welke oplossingen bijdragen aan de digitale transformatie van jouw bedrijf.

Lees meer

Is jouw bedrijf klaar voor een digitale transformatie in finance?

Zijn de backoffice-processen binnen jouw organisatie bestand tegen de veranderende dynamiek in de buitenwereld? In deze blog lees je waarom het cruciaal is voor jouw bedrijf om digitaal te transformeren in finance!

Lees meer