Connecting Technology
Connecting People

2-cnnct leaf

Welkom bij 2-cnnct!

2-cnnct helpt ondernemingen met het digitaliseren van hun back-office processen en het realiseren van flexibele en robuuste IT-oplossingen. Deze oplossingen helpen je met het realiseren van je groei en strategie.

Wij helpen je door het ontwerpen van deze architecturen, selecteren van de juiste oplossingen, het implementeren van deze oplossingen en het succesvol houden van deze oplossingen gedurende hun levenscyclus.

Dit is hoe wij mensen verbinden door middel van technologie.

Expertise

Het digitaliseren van back-office processen met een flexibel en modern informatie landschap vereist een breed scala aan vaardigheden. Daarom bieden wij een compleet portfolio van services. Meer informatie over deze expertises kunt u raadplegen door op één van de onderstaande links te klikken.

Cases & Kennis

We delen onze kennis in een serie blogs en cases. Ontdek onze blogs en cases en deel je gedachten met ons.

ERP Selection Tree

Drie tips voor je ERP Selectie

Het kiezen van het juiste ERP is niet iets wat je dagelijks doet. Om je op weg te helpen geven wij je drie tips voor je ERP-selectie.

Lees meer
blog top ERP vendors

Top 7 ERP-leveranciers voor 2020

Een nieuw ERP? Stel dat je moet achterhalen welke ERP-systeem het beste bij je organisatie past. Dat moet niet moeilijk zijn, nietwaar? Ik ben bang dat ik slecht nieuws voor je heb. Er zijn meer dan 250 systemen waaruit geselecteerd kan worden! Het kiezen van de juiste leverancier kan lastig zijn; daarom hebben wij een lijst met de top 7 ERP-leveranciers van 2020 voor je.

Lees meer
Alle cases & blogs