Connecting Technology
Connecting People

2-cnnct leaf

Welkom bij 2-cnnct!

2-cnnct helpt ondernemingen met het digitaliseren van hun back-office processen en het realiseren van flexibele en robuuste IT-oplossingen. Deze oplossingen helpen je met het realiseren van je groei en strategie.

Wij helpen je door het ontwerpen van deze architecturen, selecteren van de juiste oplossingen, het managen van de implementatie en de adoptie van nieuwe oplossingen door je eindgebruikers.

Dit is hoe wij mensen verbinden door middel van technologie.

Expertise

Het digitaliseren van back-office processen met een flexibel en modern informatie landschap vereist een breed scala aan vaardigheden. Daarom bieden wij een compleet portfolio van services. Meer informatie over deze expertises kun je vinden door op één van de onderstaande links te klikken.

Cases & Kennis

We delen onze kennis in een serie blogs en cases. Ontdek onze blogs en cases en deel je gedachten met ons.

Drie verborgen geheimen in het Magic Quadran voor Enterprise Architecture tools

Eind 2021 presenteerde Gartner haar eerste Magic Quadrant voor Enterprise Architecture tooling. Het rangschikt de best presterende leveranciers met focus en momentum in de markt voor EA tools. Ondanks dat de markt hiervoor nog jong en volop in ontwikkeling is, biedt het rapport een aantal belangrijke inzichten. Veel lezers zullen echter niet veel verder kijken dan de befaamde matrix, en daarom hebben we het volledige rapport geanalyseerd en delen we de belangrijkste drie inzichten graag.

Lees meer
drops integrate

Eerste hulp bij een fusie of overname: applicaties van twee bedrijven met elkaar integreren, hoe werkt dat in de praktijk?

Het is druk in M&A-land: de financiële dagbladen staan momenteel vol met nieuws over overnames en fusies. In dit artikel nemen wij jullie in hoofdlijnen mee in onze aanpak om twee (of meerdere) bedrijven, of misschien beter gezegd informatielandschappen, met elkaar te integreren.

Lees meer
Alle cases & blogs