Netsuite

Webinar 'Succesvol digitaal transformeren in finance'

Door de coronapandemie werd het werken vanuit huis abrupt een werkelijkheid. Deze verandering zorgde ervoor dat het digitaliseren van finance- en backoffice-processen cruciaal werd. Zijn jouw backoffice-systemen bestand tegen de moderne en internationale werkwijze? Tijdens ons webinar van 9 september 2021 lieten we je zien welke oplossingen bijdragen aan de digitale transformatie van jouw bedrijf.

In veel back-offices bleken gebroken processen bijzonder kwetsbaar, achterhaald en niet bestand tegen de veranderende werkwijze. Veel bedrijven hebben daarom hun digitaliseringsinitiatieven moeten versnellen en backoffice-systemen geïmplementeerd die beter aansluiten bij de nieuwe werkwijze. Zo ook Boskalis, expert op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening.

Wat lieten we je zien in dit webinar?

Tijdens ons webinar bespraken we met Rien Krijger, IT-director bij Boskalis, zijn ervaringen met digitalisering. Aan de hand van praktijkvoorbeelden deelde Rien:

  • Tegen welke uitdagingen Boskalis aanliep tijdens het digitaliseringsproces;
  • Hoe de digitale ontwikkeling de internationale samenwerking sterk heeft verbeterd;
  • Welke voordelen de moderne cloudoplossing Infor Cloudsuite Financials heeft opgeleverd;
  • Welke mogelijkheden Boskalis ziet op het gebied van data verzamelen.

Wil jij als moderne financiële professional weten hoe een cloudoplossing kan bijdragen aan een succesvolle digitale transformatie? En ben je benieuwd naar de tips en adviezen van ervaringsdeskundige Rien Krijger? Kijk dan nu het webinar ‘Succesvol digitaal transformeren in finance’ terug!

Infor

 

Kijk het webinar terug!

Vul je gegevens in om het webinar terug te kijken.

  • Webinar 'Succesvol digitaal transformeren in finance'

    Succesvol digitaal transformeren in finance

Cases & Solutions

Is jouw bedrijf klaar voor een digitale transformatie in finance?

Zijn de backoffice-processen binnen jouw organisatie bestand tegen de veranderende dynamiek in de buitenwereld? In deze blog lees je waarom het cruciaal is voor jouw bedrijf om digitaal te transformeren in finance!

Lees meer
All cases