Lachende 2-cnnct collega

Over 2-cnnct

Wij verbinden mensen binnen organisaties met elkaar door middel van innovatieve, technologische oplossingen. Het juiste informatielandschap maakt jouw organisatie niet alleen wendbaar en toekomstbestendig - het helpt professionals ook om hun werk beter en efficiënter te doen. Met een no-nonsense mentaliteit en persoonlijke aanpak helpen we jouw organisatie om een professionaliseringsslag te slaan en doelstellingen te behalen.

2-cnnct = to connect

Onze naam zegt het al: 2-cnnct is er to connect mensen binnen een organisatie door middel van de juiste applicaties, processen en datastrategieën. Wij zijn daarbij altijd op zoek naar de meest innovatieve en toekomstbestendige oplossingen. Zo loopt jouw organisatie voorop in plaats van achter de feiten aan. 

Losbreken uit oude systemen

Wij geven organisaties de tools om los te breken uit logge, monolithische systemen die collega’s het werkplezier ontnemen, processen vertragen en waardevolle data links laten liggen. Jouw team bouwt samen met ons aan een applicatielandschap dat de waarde van jouw data maximaliseert en informatiestromen optimaliseert.  

De juiste lijntjes leggen

We zijn er ook voor organisaties die zelf voortvarend aan de slag zijn gegaan met applicaties, maar daarbij in een wirwar van datasilo’s zijn beland. Afdelingen communiceren niet of nauwelijks met elkaar en collega’s moeten zich een weg banen door losgekoppelde systemen en applicaties. Samen met jouw team gaan we het applicatielandschap rationaliseren en zorgen we voor de juiste koppelingen, zodat jouw organisatie zich weer kan focussen op de core business en klaar is voor de toekomst.  

Onze expertise

Sinds onze start in 2019 hebben we ons dienstenaanbod flink uitgebreid. Zo begeleiden we softwareselecties, creëren we informatielandschappen die jouw bedrijfsdoelstellingen ondersteunen en zorgen we ervoor dat onze oplossingen blijven presteren. Door onze expertise te bundelen met die van ons netwerk, kunnen we slimme totaaloplossingen leveren die jouw organisatie een voorsprong geven, zowel nu als in de toekomst. 

Het team

Ons team bestaat uit gedreven en enthousiaste mensen met diverse achtergronden die houden van het vak. Ons team is verdeeld over onze kantoren in Rotterdam en Leeuwarden.

Achraf Lahlou

Business consultant

Arne Jelmer Nijmeijer

Managing consultant

Ben Vlielander

Business consultant

Cynthia Gorlee

Recruitment consultant

Jasper Bredius

Business consultant

Jeroen van Deursen

Jeroen van Deursen

Managing partner

Lieke Venema

Business analist

Wim Heuvelman

Managing partner

Wouter de Schepper

Business consultant

Onze open vacatures

2-cnnct is een mooi bedrijf om te werken en je te ontwikkelen, maar niet voor iedereen. We zijn echt een no-nonsense club. We houden van ons vak en we willen onze klanten succesvol maken. Franje, politiek en toeters en bellen ga je bij ons niet vinden. Check onze vacatures om te kijken of een nadere kennismaking zinvol is.

Kennismaken?

Plan hier een kennismaking in of laat hieronder een contactverzoek achter.

Bedankt voor je bericht!

We komen zo snel mogelijk bij je terug.