Cases & Blogs

Wil je lezen hoe wij onze expertise inzetten? Lees onze cases en blogs. 

Wat is er nieuw in het Magic Quadrant Cloud ERP for Service-Centric Enterprises?

In juli 2022 heeft Gartner het Magic Quadrant voor Cloud ERP for ServiceCentric Enterprises gepubliceerd. Dit nieuwe Magic Quadrant richt zich volledig op ERP voor dienstverlenende organisaties. Steeds meer ondernemingen zijn te kenmerken als een dienstverlener. Dit Magic Quadrant is daarom voor veel ondernemingen relevant. Hieronder vatten we de belangrijkste conclusies uit de 26 pagina’s van het rapport voor je samen.  

Lees meer
event enterprise architecten

Ronde Tafel Enterprise Architectuur

Succesvol digitaliseren vereist overzicht. Een heldere Enterprise Architectuur geef je dat overzicht en bied je ongekende mogelijkheden. Maar werken binnen een Enterprise Architectuur levert niet alleen veel op. Het stelt ook eisen aan alle betrokkenen binnen je organisatie. Op 20 september 2022 gingen we op ons kantoor in Rotterdam met een bevlogen groep Enterprise Architecten om tafel om het thema verder te verkennen en samen te leren.

Lees meer
drops integrate

Eerste hulp bij een fusie of overname: applicaties van twee bedrijven met elkaar integreren, hoe werkt dat in de praktijk?

Het is druk in M&A-land: de financiële dagbladen staan momenteel vol met nieuws over overnames en fusies. In dit artikel nemen wij jullie in hoofdlijnen mee in onze aanpak om twee (of meerdere) bedrijven, of misschien beter gezegd informatielandschappen, met elkaar te integreren.

Lees meer

Drie verborgen geheimen in het Magic Quadrant voor Enterprise Architecture tools

Eind 2021 presenteerde Gartner haar eerste Magic Quadrant voor Enterprise Architecture tooling. Het rangschikt de best presterende leveranciers met focus en momentum in de markt voor EA tools. Ondanks dat de markt hiervoor nog jong en volop in ontwikkeling is, biedt het rapport een aantal belangrijke inzichten. Veel lezers zullen echter niet veel verder kijken dan de befaamde matrix, en daarom hebben we het volledige rapport geanalyseerd en delen we de belangrijkste drie inzichten graag.

Lees meer