Cases & Blogs

Wil je lezen hoe wij onze expertise inzetten? Lees onze cases en blogs. 

De eerste stap bij een overvol applicatielandschap

Je bedrijf groeit snel. Je verbreekt omzetrecords en doet overnames. Samen met jouw team vier je deze overwinningen en je kijkt positief naar de toekomst. Maar je weet ook dat deze groei uitdagingen met zich meebrengt. Zo ook in het applicatielandschap van je bedrijf dat snel uitdijt. Tijd om het landschap te rationaliseren. 

Lees meer

In vijf stappen naar een gedragen datastrategie

De transitie naar cloudapplicaties maakt een ongekende opmars bij veel organisaties. De voordelen van de cloudtransitie kunnen enorm zijn, zoals flinke kostenbesparingen en verhoogde productiviteit. Het aanschaffen van cloudapplicaties is vrij eenvoudig en de apps bieden snel en gericht oplossingen voor specifieke vraagstukken. Maar de transitie is niet zonder uitdagingen – zo gaat regelmatig waardevolle data verloren omdat die op verschillende plekken in een organisatie ‘verstopt’ zit en onderling niet communiceert. Op die manier wordt de beschikbare data binnen een organisatie niet (optimaal) benut en gaat waardevolle data verloren. Een gemiste kans.

Lees meer
event enterprise architecten

Ronde Tafel Enterprise Architectuur

Succesvol digitaliseren vereist overzicht. Een heldere Enterprise Architectuur geef je dat overzicht en bied je ongekende mogelijkheden. Maar werken binnen een Enterprise Architectuur levert niet alleen veel op. Het stelt ook eisen aan alle betrokkenen binnen je organisatie. Op 20 september 2022 gingen we op ons kantoor in Rotterdam met een bevlogen groep Enterprise Architecten om tafel om het thema verder te verkennen en samen te leren.

Lees meer

Hoe Van Tilburg-Bastianen door een succesvolle digitaliseringsslag haar dienstverlening optimaliseert

Data-driven werken én vanuit klantbehoeften mee-ontwikkelen met de markt. Vanuit deze doelen stuurt Steven Zeelenberg, IT-manager Van Tilburg-Bastianen, aan op digitale vernieuwing. Ben jij benieuwd welke digitaliseringsinitiatieven Van Tilburg-Bastianen heeft geïmplementeerd? En welke voordelen deze hebben opgeleverd voor de business? Je leest het in deze case!

Lees meer
blijft finance relevant

Webinar: Hoe blijft finance relevant in het digitale tijdperk?

Er is waarschijnlijk geen functie binnen organisaties die zo wordt geraakt door de voortschrijdende digitalisering als de finance-functie. De traditionele toegevoegde waarde staat onder druk, maar nieuwe kansen dienen zich aan. Finance verandert niet in isolatie; wat betekent dit voor andere functies in het bedrijf? Kijk het webinar van 25 november terug!

Lees meer

Digitaal transformeren: de weg naar Topcon 2.0

Is het bouwen van een IT-strategie voldoende om een organisatiebrede hypergrowth te kunnen realiseren? Roland Appelhof, IT-director binnen Topcon, vindt van niet! Wil je weten welke factoren volgens Roland de focus verdienen binnen een digitale transformatie? En ben jij benieuwd hoe Roland een digitaliseringsslag maakte binnen de eyecare business unit van Topcon? Je leest het in deze case!

Lees meer
Netsuite

Webinar 'Succesvol digitaal transformeren in finance'

Bijna 1,5 jaar geleden werd het werken vanuit huis abrupt een werkelijkheid. Deze verandering zorgde ervoor dat het digitaliseren van finance- en backoffice-processen cruciaal werd. Zijn jouw backoffice-systemen bestand tegen de moderne en internationale werkwijze? Bekijk het webinar van 9 september terug en ontdek welke oplossingen bijdragen aan de digitale transformatie van jouw bedrijf.

Lees meer