blijft finance relevant

Webinar: Hoe blijft finance relevant in het digitale tijdperk?

Er is waarschijnlijk geen functie binnen organisaties die zo wordt geraakt door de voortschrijdende digitalisering als de finance-functie. De traditionele toegevoegde waarde staat onder druk, maar nieuwe kansen dienen zich aan. Finance verandert niet in isolatie; wat betekent dit voor andere functies in het bedrijf? Kijk het webinar van 25 november terug!

In ons webinar van 25 november gingen we in gesprek met Hans van Leeuwen, bevlogen visionair omtrent dit thema en tot voor kort CFO van ProRail. Hans heeft een sterke visie en weet als geen ander de essentie te benoemen en je aan het denken te zetten.

Wat lieten we je zien in dit webinar?

In dit webinar verkenden we aan de hand van 5 prikkelende stellingen de impact van digitalisering voor organisaties en de finance-functie in het bijzonder. Daarnaast zoomden we verder in op onder andere de volgende onderdelen:

  • Welke invloeden zien we op dit moment;
  • Interessante praktijkvoorbeelden en recente uitdagingen;
  • Blijft finance relevant in het digitale tijdperk?

Wil jij weten hoe je in de praktijk omgaat met deze ontwikkelingen? En ben je benieuwd naar de tips en adviezen van Hans van Leeuwen? Kijk dan nu het webinar ‘Hoe blijft finance relevant in het digitale tijdperk?’ terug!

Infor

Kijk het webinar terug!

Vul je gegevens in om het webinar terug te kijken.

  • Webinar: Hoe blijft finance relevant in het digitale tijdperk?

    Hoe blijft finance relevant in het digitale tijdperk?

Cases & Solutions

Digitaal transformeren: de weg naar Topcon 2.0

Is het bouwen van een IT-strategie voldoende om een organisatiebrede hypergrowth te kunnen realiseren? Roland Appelhof, IT-director binnen Topcon, vindt van niet! Wil je weten welke factoren volgens Roland de focus verdienen binnen een digitale transformatie? En ben jij benieuwd hoe Roland een digitaliseringsslag maakte binnen de eyecare business unit van Topcon? Je leest het in deze case!

Lees meer

Is jouw bedrijf klaar voor een digitale transformatie in finance?

Zijn de backoffice-processen binnen jouw organisatie bestand tegen de veranderende dynamiek in de buitenwereld? In deze blog lees je waarom het cruciaal is voor jouw bedrijf om digitaal te transformeren in finance!

Lees meer
All cases