blog top ERP vendors

Top 7 ERP-leveranciers voor 2020

Een nieuw ERP? Stel dat je moet achterhalen welke ERP-systeem het beste bij je organisatie past. Dat moet niet moeilijk zijn, nietwaar? Ik ben bang dat ik slecht nieuws voor je heb. Er zijn meer dan 250 systemen waaruit geselecteerd kan worden! Het kiezen van de juiste leverancier kan lastig zijn; daarom hebben wij een lijst met de top 7 ERP-leveranciers van 2020 voor je. 

Onze top 7 ERP-leveranciers voor 2020 

Het kiezen van de juiste leverancier kan lastig zijn; daarom hebben wij een lijst met de top 7 ERP leveranciers van 2020 voor je samengesteld. Gebaseerd op onze ervaring met ERP-systemen, licht deze lijst de top 7 ERP-leveranciers uit, die actief zijn in uiteenlopende bedrijfstakken, zoals productie en distributie, professionele dienstverlening, retail en meer.  

Oracle  

Oracle heeft op wereldwijde schaal haar stempel gedrukt. Het platform omvat een groot aantal applicaties die gebruik kunnen maken van eenvoudige en geavanceerde mogelijkheden. De acquisitie van NetSuite door Oracle blijkt voor beide partijen een gunstige uitkomst te hebbenNetSuite kan en biedt geavanceerde add-on functionaliteit vanuit de Oracle product suite, terwijl Oracle profiteert van NetSuite toonaangevende SaaS-methodologieën en aanwezigheid op de markt.  

Microsoft  

Microsoft heeft betrouwbare producten voor kleine tot middelgrote bedrijven. Dit is meestal een goede fit voor bedrijven die al gebruikmaakt van de Microsoft technology stack (d.w.z. Microsoft Dynamics). Microsoft groeit gestaag en wint marktaandeel met vele voor geconfigureerde bedrijfsprocessen.  

SAP  

SAP applicaties zijn er vooral voor grote organisaties. Het implementeren van de oplossing kan vaak wat langer durenmaar is over het algemeen wel expliciet afgestemd voor de eisen van het bedrijf.  

Infor 

Infor is nog in opkomst als de wereldwijde Enterprise Solution. Het platform is een set van toepassingen die kunnen worden geconfigureerd om aan de behoeften van bedrijven te voldoen. Veel grote organisaties zijn succesvol goed met de implementatie via “Best Practice Excellerators.  

IFS  

Met een Europese achtergrond heeft IFS betrouwbare end-to-end functionaliteit. Het product is zeer geschikt voor bedrijven met een mondiale voetafdruk in de verpakte consumentgoederen industrie  

Workday 

Met een stabiel aanbod op Human Capital Management functies, gecombineerd met een focus op financiële processenis Workday een robuuste SaaS-oplossing die is geëvolueerd in een end-to-end ERP.  

Epicor 

Epicor is een oplossing met een focus op research en development. Hiermee kiest u voor een toekomstbestendige investering. Hun partnership met Microsoft zorgt voor een innovatieve oplossing die beschikbaar is voor de kleine tot middelgrote markt.  

ERP-leveranciers selectie 

Hoe je de leverancier kiest die het best bij je bedrijf past is afhankelijk van meerdere variabelen. Enkele  relevante vragen zijn:  

  • Welke processen wil je automatiseren?  
  • Is er een noodzaak om in meerdere GAAP’s en valuta te ondersteunen? 
  • Zijn er branchespecifieke behoeften? 
  • Wat voor soort integraties moeten worden ondersteund?   

Op basis van dit soort overwegingen is een ERP-leverancier wel of niet de beste keuze voor je organisatie. Wij denken graag mee over dit soort overwegingen. Plan hier een kennismaking in met 2-cnnct of laat hieronder een contactverzoek achter.

Bedankt voor je bericht!

We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Cases & Solutions

blog top ERP vendors

Top 7 ERP-leveranciers voor 2020

Een nieuw ERP? Stel dat je moet achterhalen welke ERP-systeem het beste bij je organisatie past. Dat moet niet moeilijk zijn, nietwaar? Ik ben bang dat ik slecht nieuws voor je heb. Er zijn meer dan 250 systemen waaruit geselecteerd kan worden! Het kiezen van de juiste leverancier kan lastig zijn; daarom hebben wij een lijst met de top 7 ERP-leveranciers van 2020 voor je.

Lees meer
ERP Selection Tree

Drie tips voor je ERP Selectie

Het kiezen van het juiste ERP is niet iets wat je dagelijks doet. Om je op weg te helpen geven wij je drie tips voor je ERP-selectie.

Lees meer
All cases and blogs