ERP Selectie Boom

Projectmanager

Voor 2-cnnct zijn we op zoek naar een Projectmanager die klanten verder helpt met het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Onze klanten zijn de snelst groeiende bedrijven in Nederland; bedrijven die hun markt veroveren en volop innoveren. Digitalisering is voor deze bedrijven noodzaak om hun groei verder door te zetten

Wat is je rol als Projectmanager?

In deze rol ga je te werk als specialist binnen het vakgebied van Digitale Transformatie. Jij hebt het overzicht over de verschillende bedrijfsprocessen en je bent de schakel tussen het project en/of programma. Je slaat ook de brug met de bedrijfsstrategie. Binnen de digitale transitie ben jij verantwoordelijk voor het behalen van de projectdoelstellingen.

Je helpt de klant met:

  • Het behalen van de projectdoelstellingen,
  • Het slaan van de brug tussen het project en het programma,
  • De begeleiding van de implementatie van de componenten van de digitale architectuur.

Wat brengt 2-cnnct jou? 

Als Projectmanager wil je je in je keuzes niet laten beperken. Daarom beperken we ons bij 2-cnnct niet tot één merk technologie. We oriënteren ons breed en adviseren we onze klanten om hun digitalisering met de beste componenten concreet te maken. Jij ontwikkelt je daarom als Projectmanager ook breder en krijgt een scherp oog voor de beste apps in de markt.

Binnen 2-cnnct krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen als specialist. Je krijgt een hoop vrijheid om je eigen werk in te delen, vertrouwen in jouw vakmanschap is het vertrekpunt. Daarnaast ben je binnen 2-cnnct deel van een hecht team. Je werkt in een team waarin we met zijn allen gedreven om altijd voorop te lopen in ons vak en de beste oplossing voor onze klanten te vinden.

Als je bij 2-cnnct aan de slag gaat dan werk je bij een compact bedrijf binnen een sterk netwerk van gelieerde ondernemingen met meer dan 400 collega’s. Door samen te werken in een netwerk van teams, leer je veel van andere vakgebieden en kun je krachtige en innovatieve combinaties voor onze klanten realiseren.

Wat breng jij ons?  

  • Bachelor of master degree
  • 3 – 5 jaar ervaring in het vakgebied van digitale transformatie als pmo’er/ projectmanager
  • Verstand van bedrijfsprocessen (financiële en/of operationele proceskennis is een harde eis)
  • Aantoonbare Project Management ervaring (inclusief ervaring met methodieken als agile of prince 2)
  • Uitstekende communicatie skills (Nederlands & Engels)
  • Je bent resultaat en klant gedreven, maar daarbij verlies je niet het proces en de vereiste kwaliteit uit het oog
  • Je vindt het leuk om kennis te delen met anderen, je bent een teamspeler en netwerker

En als laatste vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken en heb je een sterk ontwikkelde commerciële antenne. Je volgt met plezier alle laatste ontwikkelingen in digitalisatie van en over bedrijfsprocessen.

Wil je meer weten?

We horen graag je ideeën en vragen. Neem contact op met Cynthia en stuur haar een email.