Business Analist

Wat is je rol als Business Analist? 

Voor 2-cnnct zijn we op zoek naar een Business Analist die klanten verder helpt met het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Onze klanten zijn de snelst groeiende bedrijven in Nederland; bedrijven die hun markt veroveren en volop innoveren. Digitalisering is voor deze bedrijven noodzaak om hun groei verder door te zetten.

Als Business Analist help je deze bedrijven bij

  • Het definiëren van hun (digitalisatie) visie
  • Het verzamelen en analyseren van (functionele) requirements binnen verschillende domeinen
  • Het analyseren, beschrijven, optimaliseren en modelleren van bedrijfsprocessen

Wat brengt 2-cnnct jou?  

Als Business Analist wil je je in je keuzes niet laten beperken. Daarom beperken we ons bij 2-cnnct niet tot één merk technologie. We oriënteren ons breed en adviseren we onze klanten om hun digitalisering met de beste componenten concreet te maken. Jij ontwikkelt je daarom als Business Analist ook breder en krijgt een scherp oog voor de beste apps in de markt.

Binnen 2-cnnct krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen als specialist. Je krijgt een hoop vrijheid om je eigen werk in te delen, vertrouwen in jouw vakmanschap is het vertrekpunt. Daarnaast ben je binnen 2-cnnct deel van een hecht team. Je werkt in een team waarin we met zijn allen gedreven om altijd voorop te lopen in ons vak en de beste oplossing voor onze klanten te vinden.

Als je bij 2-cnnct aan de slag gaat dan werk je bij een compact bedrijf binnen een sterk netwerk van gelieerde ondernemingen met meer dan 400 collega’s. Door samen te werken in een netwerk van teams, leer je veel van andere vakgebieden en kun je krachtige en innovatieve combinaties voor onze klanten realiseren.

Wat breng jij ons?  

  • Een bachelor of master in Finance, IT of Business Administration
  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring
  • Kennis van Accounting, Procurement of Supply Chain-processen
  • Je vindt het leuk om kennis te delen met anderen, je bent een teamspeler en netwerker
  • Je bent resultaat en klant gedreven, maar daarbij verlies je niet het proces en de vereiste kwaliteit uit het oog
  • Handen uit mouwen mentaliteit waarbij je met plezier alle laatste ontwikkelingen in digitalisatie van en over bedrijfsprocessen in de gaten houdt

 

Wil je meer weten?

We horen graag je ideeën en vragen. Neem contact op met Cynthia en stuur haar een email.