Over Ons

Monolitische ERP-systemen zijn passé 

Toen we elkaar ontmoettenwas het onmiddellijk duidelijk; samen kunnen we de wereld van traditionele ERP (Enterprise Resource Planning)  veranderen. De tijden van monolithische ERP-systemen zijn voorbij.

Wij komen uit twee werelden. Eén daarvan is Enterprise Performance Management (EPM), waar we werken aan consolidatie, planningen en prognoses en KPI’s. De andere is de wereld van meer traditionele ERP, zowel als consultant en als vanuit klant. 

We deelden de visie dat teveel mensen vastzitten in bestaande ERP-systemen. En waar sommige organisaties die wereld hebben verlaten, zien wij dat die zijn beland in een wereld, waar silo’s zijn ontstaan en de samenwerking tussen afdelingen uitdagend is. 

Dus begonnen we met 2-cnnct 

Dus hebben we besloten om te beginnen 2-cnnct en samen de wereld een beetje een betere plek te maken. Een plek waar mensen niet blijven hangen in oude systemen of informatie silo’s. Maar een plek waar informatie kan stromen en mensen echt aan hun talent kunnen werken, zodat organisaties kunnen uitblinken. 

Wij helpen onze klanten door het ontwerpen informatie landschappenhet selecteren van de juiste oplossingen, software oplossingen en deze tools met elkaar te verbinden en beheren het succes van deze oplossingen tijdens hun levenscyclus. 

Dat is hoe we mensen verbinden met technologie. 

Onze visie (de korte versie)

– Monolithische ERP-systemen zijn passé
– Geïsoleerde Cloud-oplossingen zijn niet de oplossing
– Realiseer een flexibele en robuuste informatiearchitectuur
– Laat informatie stromen en je organisatie excelleren

Vacatures

Digital Transformation Lead Consultant

Ben je gepassioneerd over het digitaliseren van bedrijfsprocessen en geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging? Wij zijn opzoek naar een ‘’Digital Transformation Lead’’ om onze klanten te helpen bij het optimaliseren van hun back-office processen.

Lees meer

Senior ERP Consultant

Ben je gepassioneerd over het digitaliseren van bedrijfsprocessen en geïnteresseerd in een nieuwe uitdagingWij zijn op zoek naar een senior ERP-consultant, die onze klanten wil helpen met het optimaliseren van hun IT-landschap 

Als senior consultant word je verantwoordelijk voor projecten vanaf het begin tot eind. In deze rol werk je als lead-consultant aan een of meer van onze projecten en ben je gesprekspartner voor onze klanten om hen te helpen:

Lees meer
Wim Heuvelman

Wil je meer weten?

We horen graag je ideeën en vragen. Neem contact op met Wim en stuur hem een email.