Over ons

– Monolithische ERP-systemen zijn passé
– Geïsoleerde Cloud-oplossingen zijn niet de oplossing
– Realiseer een flexibele en robuuste informatiearchitectuur
– Laat informatie stromen en je organisatie excelleren

Monolitische systemen zijn passé 

Toen we elkaar ontmoettenwas het onmiddellijk duidelijk; samen kunnen we de wereld van traditionele automatisering veranderen. De tijden van monolithische systemen zijn voorbij.

Wij komen uit twee werelden. Eén daarvan is Enterprise Performance Management (EPM), waar we werken aan consolidatie, planningen en prognoses en KPI’s. De andere is de wereld van meer traditionele ERP, zowel als consultant en als vanuit klant. 

We deelden de visie dat teveel mensen vastzitten in bestaande systemen. En waar sommige organisaties die wereld hebben verlaten, zien wij dat die zijn beland in een wereld, waar silo’s zijn ontstaan en de samenwerking tussen afdelingen uitdagend is. 

Dus begonnen we met 2-cnnct 

Dus hebben we besloten om te beginnen 2-cnnct en samen de wereld een beetje een betere plek te maken. Een plek waar mensen niet blijven hangen in oude systemen of informatie silo’s. Maar een plek waar informatie kan stromen en mensen echt aan hun talent kunnen werken, zodat organisaties kunnen uitblinken. 

Wij helpen onze klanten door het ontwerpen informatie landschappenhet selecteren van de juiste oplossingen, software oplossingen en deze tools met elkaar te verbinden en beheren het succes van deze oplossingen tijdens hun levenscyclus. 

Dat is hoe we mensen verbinden met technologie. 

event enterprise architecten

Onze open vacatures

2-cnnct is een mooi bedrijf om te werken en je te ontwikkelen, maar niet voor iedereen. We zijn echt een no-nonsense club. We houden van ons vak en we willen onze klanten succesvol maken. Franje, politiek en toeters en bellen ga je bij ons niet vinden. Check onze vacatures om te kijken of een nadere kennismaking zinvol is.

Wil je meer weten?

We horen graag je ideeën en vragen. Neem contact op met Wim en stuur hem een email.