Webinar: De 5 meest gemaakte fouten bij een ERP-systeem keuze

De keuze voor een nieuw Cloud-ERP systeem voor je dienstverlenende organisatie is soms een lastige opgave. Welke oplossingen zijn er allemaal te koop? Waar moet je op letten bij het kiezen van een ERP systeem? In ons webinar van 30 minuten beantwoorden wij deze vragen voor je.

Tijd voor een nieuw ERP-systeem?

Is het tijd voor het implementeren van een nieuw ERP-systeem bij jouw dienstverlenende organisatie? Dan is zorgvuldig onderzoeken van de verschillende oplossingen op de markt natuurlijk belangrijk. Het Gartner rapport “Cloud ERP for Service-Centric Enterprises”  vergelijkt oplossingen nauwkeurig voor je zodat jij het beste systeem voor jouw organisatie kan kiezen. Maar zo’n rapport vertelt niet alles.

Helpt een Magic Quadrant?

Deze rapporten zijn zo uitgebreid dat vrijwel niemand de tijd heeft om alles door te lezen. In elk rapport staat wel een mooi kwadrant met de onderzochte leveranciers geplot, maar geeft dat wel een volledig verhaal? In hoeverre zijn deze rapporten bijvoorbeeld van toepassing voor je Nederlandse organisatie? En welke interessante trends en details zijn niet terug te vinden in een Magic Quadrant? Heb je wel alle informatie gekregen?

Het volledige verhaal in 30 minuten!

Ben jij dus op zoek naar een nieuw ERP-systeem? Wij hebben het Gartner rapport helemaal doorgespit! In 30 minuten geven wij je een volledig verhaal. We hebben het over de marktleiders in de markt voor ERP’s voor dienstverleners, de meest interessante trends, en welke ERP-systemen je beter kan overslaan als Nederlandse organisatie. Benieuwd? Aanmelden is gratis en kijken kan gemakkelijk vanaf je eigen werkplek.

Wat behandelen we in het webinar?

  • Hoe is het onderzoek achter het rapport “Cloud ERP for Service-Centric Enterprises” uitgevoerd?
  • Wat zijn de grote trends waar je op moet letten?
  • Welke oplossingen zijn relevant voor de Nederlandse markt?
  • Welke oplossingen komen niet in Magic Quadrant aanbod?
  • Welke stappen kan je zetten om tot een goede keuze te komen?

Voor wie is dit interessant?

Professionals die bezig zijn met het implementeren van een ERP systeem voor een service centric bedrijf zoals:

  • CFO
  • CIO
  • IT-managers

Details

Datum: 21 april 2023
Tijd: 11:00
Locatie: Online
Investering: Aanmelden is volledig gratis

Meld je aan!

Vul de onderstaande gegevens en we sturen je meer informatie over het event ruim voor 14 maart naar je op. We gaan je niet spammen met non-relevante informatie en we gaan je zeker niet bellen.

Dank voor je aanmelding!

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Een dag voor het webinar ontvang je een e-mail met de link naar het webinar.

Tot 21 april!