Isah Business Software community sessie

Een 'benen-op-tafel'-sessie met als doel gebruikers en stakeholders van Isah Business Software samen brengen om van elkaar te leren en kennis te delen. Je bent van harte uitgenodigd!

Je hebt geïnvesteerd in het Isah ERP-systeem en je zoekt nu naar manieren om er optimaal gebruik van te maken binnen jouw organisatie. Hoe weet je dat de informatie die je tot je neemt via fora of webinars daadwerkelijk relevant is voor jouw situatie?

De antwoorden op je vragen liggen soms dichterbij dan je denkt. Onze community sessies zijn een kans om in-person ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en van anderen te leren. En zeg nou zelf: wie kan je beter adviseren over het Isah ERP-systeem dan medegebruikers die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten?

Tijdens onze community sessie op 9 november word je van harte uitgenodigd om jouw onderwerpen op tafel te leggen. We duiken in de praktijkervaringen, bespreken de nieuwste ontwikkelingen en bouwen aan een groep met gelijkgestemden.

Details

  • Date: 9 november 2023
  • Time: 14:30 – 17:00 (we sluiten af met een borrel)
  • Location: kantoor 2-cnnct (Westblaak 180, Rotterdam) of online via teams. De keuze is aan jou
  • Investering: gratis, op uitnodiging

We zien uit naar je deelname aan deze sessie.

Meld je aan!

Vul de onderstaande gegevens en we sturen je meer informatie over het event ruim voor 9 november naar je op. We gaan je niet spammen met non-relevante informatie.

Bedankt, je inschrijving is geslaagd!

Je ontvangt enkele dagen voor de sessie alle details via het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Tot 9 november!