Cases & Blogs

Wil je lezen hoe wij onze expertise inzetten? Lees onze cases en blogs. Vind ze hieronder of klik op de knop voor alle cases en blogs. 

Netsuite

Webinar Dynamisch Budgetteren en Forecasten met Netsuite Planning and Budgeting

21 juli vond ons webinar ‘Dynamisch Budgetteren en Forecasten met Netsuite Planning and Budgeting’ plaats. In dit webinar lieten we zien hoe je met behulp van Netsuite Planning and Budgeting verschillende plannings- en budgetteringsprocessen integreert en hoe je data uit Netsuite maximaal benut.

Lees meer
RFP template free download

How P.E.S.T.O. is key in writing an all-encompassing RFI

The back-office is arguably the most critical asset of your organization. Yet, many organizations are stuck in legacy old-fashioned back-offices. According to Gartner, 87% of senior business leaders view digitalization as a top priority. At one point, management identifies bottlenecks and inefficiencies within your current back-office and announces to renew it. You are, in turn, asked to write a Request For Information (RFI). Where do you start? How can you write the best RFI?

Lees meer
Jeroen van Deursen

Wat zijn de voordelen van Netsuite?

Een vraag waar vele organisatie mee worstelen, hoe krijg ik meer inzicht uit mijn data? Op dit moment maakt Oracle Netsuite haar opmars in de Benelux. Steeds meer organisaties van grootte kiezen voor het volledige cloud platform. Daarom duiken we in deze oplossingen en zetten we de voor- en nadelen op een rij. 

Lees meer

Drie manieren om kunstmatige intelligentie te integreren in je ERP

Vroeger was de voorgestelde business case om je bedrijf te migreren naar een cloud ERP-oplossing voornamelijk gebaseerd op een lagere TCO, of een onderhoudsvrij platform. Tegenwoordig stelt moderne technologie ons in staat om zoveel meer te doen. De mogelijkheden die een cloudplatform je bedrijf kan bieden zijn eindeloos en bieden je kansen die niet lang geleden onmogelijk voor te stellen warenJe bespaart niet alleen kosten door je infrastructuur en onderhoud uit te besteden, maar je maakt ook handarbeid overbodig door autonome oplossingen in te zetten die intelligent werken. 

Lees meer

Vlieg naar de cloud!

In onze vorige blog verdiepten we ons in het idee dat innovaties rond ERP en digitale transformaties in de mode zijn, maar dat je bedrijf vereist is eerst een stabiele digitale kern te hebben. In deze blog richten we ons op de waarde die Cloud ERP kan brengen. 

Lees meer
Jeroen van Deursen

Wordt de beste versie van jezelf

Bij 2-cnnct willen we de beste zijn in wat we doen en moedigen we al onze consultants aan om de beste versie van zichzelf te worden. Omdat we leven onder het motto “goede beslissingen vloeien voort uit ervaring, ervaring vloeit voort uit slechte beslissingen”, zorgen we ervoor dat je toegewezen zal worden aan een uitdagende opdracht zodra je begint bij 2-cnnct. Terwijl je wordt gecoacht door een senior consultant, krijg je de kans om verantwoordelijkheid te nemen voor je taken. 

Lees meer
2-cnnct leaf

Zal de nieuwe generatie ERP EPM oplossingen definitief verslaan?

Een nieuwe generatie Enterprise Resource Planning (ERP) oplossingen is hier. Deze cloud-based alternatieven maken gebruik van database-technologie in het geheugen en bieden front-ends op meerdere apparaten. Deze nieuwe generatie ERP biedt ook analytische mogelijkheden. Welke impact hebben deze nieuwe mogelijkheden op de Enterprise Performance Management (EPM) arena? Zal deze nieuwe generatie ERP’s EPM-oplossingen overbodig maken? 

Lees meer
Or

Een bezoek aan Oracle OpenWorld Europe

Om de beste gids te zijn voor je consumenten in het Architectuur, Selectie, Implementatie en Succes Management veld is het een vereiste om je kennis up-to-date te houden. Aangezien het ons doel is om altijd de beste oplossing te bieden aan de consument, betekent dit dat we veel oplossingen van veel aanbieders in de gaten moeten houden. Gelukkig maken veel aanbieders het leven gemakkelijk en organiseren ze evenementen om hun klanten, partners en andere geïnteresseerden geïnformeerd te houden. Daarom vertrokken we naar Londen om de Oracle OpenWorld Europe te bezoeken.  

Lees meer
digital core

Waarom een digitale basis cruciaal is

Wanneer je op Google zoekt naar innovatie en ERP zal je hoogstwaarschijnlijk op meerdere websites terechtkomen die de focus leggen op innovaties als Cloud, Internet of Things, Big Data, Artificial Intelligence, Mobile Apps en Robotics. Is deze focus op innovatie slechts een streven voor differentiatie van verschillende aanbieders of leveren deze innovaties ook de beloofde waarde aan je bedrijf? 

Lees meer
ERP Selection Tree

Drie tips voor je ERP Selectie

Het kiezen van het juiste ERP is niet iets wat je dagelijks doet. Om je op weg te helpen geven wij je drie tips voor je ERP-selectie.

Lees meer