Cases & Blogs

Wil je lezen hoe wij onze expertise inzetten? Lees onze cases en blogs. Vind ze hieronder of klik op de knop voor alle cases en blogs. 

Hoe Van Tilburg-Bastianen door een succesvolle digitaliseringsslag haar dienstverlening optimaliseert

Data-driven werken én vanuit klantbehoeften mee-ontwikkelen met de markt. Vanuit deze doelen stuurt Steven Zeelenberg, IT-manager Van Tilburg-Bastianen, aan op digitale vernieuwing. Ben jij benieuwd welke digitaliseringsinitiatieven Van Tilburg-Bastianen heeft geïmplementeerd? En welke voordelen deze hebben opgeleverd voor de business? Je leest het in deze case!

Lees meer
Netsuite

Webinar 'Succesvol digitaal transformeren in finance'

Bijna 1,5 jaar geleden werd het werken vanuit huis abrupt een werkelijkheid. Deze verandering zorgde ervoor dat het digitaliseren van finance- en backoffice-processen cruciaal werd. Zijn jouw backoffice-systemen bestand tegen de moderne en internationale werkwijze? Bekijk het webinar van 9 september terug en ontdek welke oplossingen bijdragen aan de digitale transformatie van jouw bedrijf.

Lees meer
Luminis

Softwareselectie in de praktijk: een toekomst bestendig systeem voor Luminis

Luminis is een snelgroeiend software- en technologie bedrijf met verschillende vestigingen in Nederland en de UK. Met haar diensten loopt Luminis voorop als het gaat om de nieuwste opkomende technologieën. Zo werken zij voornamelijk met cloudtechnologie, door middel van consultancy en eigen producten. Toch is de technologie die intern bij Luminis wordt gebruikt niet geoptimaliseerd en kost het handmatige werk nog teveel tijd. Wij spraken Laurens Miedema, CFO Luminis, over de softwareselectie en keuze voor een overstap van Exact naar Microsoft Business Central.

Lees meer

Is jouw bedrijf klaar voor een digitale transformatie in finance?

Zijn de backoffice-processen binnen jouw organisatie bestand tegen de veranderende dynamiek in de buitenwereld? In deze blog lees je waarom het cruciaal is voor jouw bedrijf om digitaal te transformeren in finance!

Lees meer
Netsuite

Webinar Dynamisch Budgetteren en Forecasten met Netsuite Planning and Budgeting

21 juli vond ons webinar ‘Dynamisch Budgetteren en Forecasten met Netsuite Planning and Budgeting’ plaats. In dit webinar lieten we zien hoe je met behulp van Netsuite Planning and Budgeting verschillende plannings- en budgetteringsprocessen integreert en hoe je data uit Netsuite maximaal benut.

Lees meer
RFP template free download

How P.E.S.T.O. is key in writing an all-encompassing RFI

The back-office is arguably the most critical asset of your organization. Yet, many organizations are stuck in legacy old-fashioned back-offices. According to Gartner, 87% of senior business leaders view digitalization as a top priority. At one point, management identifies bottlenecks and inefficiencies within your current back-office and announces to renew it. You are, in turn, asked to write a Request For Information (RFI). Where do you start? How can you write the best RFI?

Lees meer
Jeroen van Deursen

Wat zijn de voordelen van Netsuite?

Een vraag waar vele organisatie mee worstelen, hoe krijg ik meer inzicht uit mijn data? Op dit moment maakt Oracle Netsuite haar opmars in de Benelux. Steeds meer organisaties van grootte kiezen voor het volledige cloud platform. Daarom duiken we in deze oplossingen en zetten we de voor- en nadelen op een rij. 

Lees meer

Drie manieren om kunstmatige intelligentie te integreren in je ERP

Vroeger was de voorgestelde business case om je bedrijf te migreren naar een cloud ERP-oplossing voornamelijk gebaseerd op een lagere TCO, of een onderhoudsvrij platform. Tegenwoordig stelt moderne technologie ons in staat om zoveel meer te doen. De mogelijkheden die een cloudplatform je bedrijf kan bieden zijn eindeloos en bieden je kansen die niet lang geleden onmogelijk voor te stellen warenJe bespaart niet alleen kosten door je infrastructuur en onderhoud uit te besteden, maar je maakt ook handarbeid overbodig door autonome oplossingen in te zetten die intelligent werken. 

Lees meer

Vlieg naar de cloud!

In onze vorige blog verdiepten we ons in het idee dat innovaties rond ERP en digitale transformaties in de mode zijn, maar dat je bedrijf vereist is eerst een stabiele digitale kern te hebben. In deze blog richten we ons op de waarde die Cloud ERP kan brengen. 

Lees meer
Jeroen van Deursen

Word de beste versie van jezelf

Bij 2-cnnct willen we de beste zijn in wat we doen en moedigen we al onze consultants aan om de beste versie van zichzelf te worden. Omdat we leven onder het motto “goede beslissingen vloeien voort uit ervaring, ervaring vloeit voort uit slechte beslissingen”, zorgen we ervoor dat je toegewezen zal worden aan een uitdagende opdracht zodra je begint bij 2-cnnct. Terwijl je wordt gecoacht door een senior consultant, krijg je de kans om verantwoordelijkheid te nemen voor je taken. 

Lees meer