Cases & Blogs

Wil je lezen hoe wij onze expertise inzetten? Lees onze cases en blogs. Vind ze hieronder of klik op de knop voor alle cases en blogs. 

Jeroen van Deursen

Wat zijn de voordelen van Netsuite?

Een vraag waar vele organisatie mee worstelen, hoe krijg ik meer inzicht uit mijn data? Op dit moment maakt Oracle Netsuite haar opmars in de Benelux. Steeds meer organisaties van grootte kiezen voor het volledige cloud platform. Daarom duiken we in deze oplossingen en zetten we de voor- en nadelen op een rij. 

Lees meer

Drie manieren om kunstmatige intelligentie te integreren in je ERP

Vroeger was de voorgestelde business case om je bedrijf te migreren naar een cloud ERP-oplossing voornamelijk gebaseerd op een lagere TCO, of een onderhoudsvrij platform. Tegenwoordig stelt moderne technologie ons in staat om zoveel meer te doen. De mogelijkheden die een cloudplatform je bedrijf kan bieden zijn eindeloos en bieden je kansen die niet lang geleden onmogelijk voor te stellen warenJe bespaart niet alleen kosten door je infrastructuur en onderhoud uit te besteden, maar je maakt ook handarbeid overbodig door autonome oplossingen in te zetten die intelligent werken. 

Lees meer

Vlieg naar de cloud!

In onze vorige blog verdiepten we ons in het idee dat innovaties rond ERP en digitale transformaties in de mode zijn, maar dat je bedrijf vereist is eerst een stabiele digitale kern te hebben. In deze blog richten we ons op de waarde die Cloud ERP kan brengen. 

Lees meer
Jeroen van Deursen

Wordt de beste versie van jezelf

Bij 2-cnnct willen we de beste zijn in wat we doen en moedigen we al onze consultants aan om de beste versie van zichzelf te worden. Omdat we leven onder het motto “goede beslissingen vloeien voort uit ervaring, ervaring vloeit voort uit slechte beslissingen”, zorgen we ervoor dat je toegewezen zal worden aan een uitdagende opdracht zodra je begint bij 2-cnnct. Terwijl je wordt gecoacht door een senior consultant, krijg je de kans om verantwoordelijkheid te nemen voor je taken. 

Lees meer
2-cnnct leaf

Zal de nieuwe generatie ERP EPM oplossingen definitief verslaan?

Een nieuwe generatie Enterprise Resource Planning (ERP) oplossingen is hier. Deze cloud-based alternatieven maken gebruik van database-technologie in het geheugen en bieden front-ends op meerdere apparaten. Deze nieuwe generatie ERP biedt ook analytische mogelijkheden. Welke impact hebben deze nieuwe mogelijkheden op de Enterprise Performance Management (EPM) arena? Zal deze nieuwe generatie ERP’s EPM-oplossingen overbodig maken? 

Lees meer
Or

Een bezoek aan Oracle OpenWorld Europe

Om de beste gids te zijn voor je consumenten in het Architectuur, Selectie, Implementatie en Succes Management veld is het een vereiste om je kennis up-to-date te houden. Aangezien het ons doel is om altijd de beste oplossing te bieden aan de consument, betekent dit dat we veel oplossingen van veel aanbieders in de gaten moeten houden. Gelukkig maken veel aanbieders het leven gemakkelijk en organiseren ze evenementen om hun klanten, partners en andere geïnteresseerden geïnformeerd te houden. Daarom vertrokken we naar Londen om de Oracle OpenWorld Europe te bezoeken.  

Lees meer
digital core

Waarom een digitale basis cruciaal is

Wanneer je op Google zoekt naar innovatie en ERP zal je hoogstwaarschijnlijk op meerdere websites terechtkomen die de focus leggen op innovaties als Cloud, Internet of Things, Big Data, Artificial Intelligence, Mobile Apps en Robotics. Is deze focus op innovatie slechts een streven voor differentiatie van verschillende aanbieders of leveren deze innovaties ook de beloofde waarde aan je bedrijf? 

Lees meer
ERP Selection Tree

Drie tips voor je ERP Selectie

Het kiezen van het juiste ERP is niet iets wat je dagelijks doet. Om je op weg te helpen geven wij je drie tips voor je ERP-selectie.

Lees meer
blog top ERP vendors

Top 7 ERP-leveranciers voor 2020

Een nieuw ERP? Stel dat je moet achterhalen welke ERP-systeem het beste bij je organisatie past. Dat moet niet moeilijk zijn, nietwaar? Ik ben bang dat ik slecht nieuws voor je heb. Er zijn meer dan 250 systemen waaruit geselecteerd kan worden! Het kiezen van de juiste leverancier kan lastig zijn; daarom hebben wij een lijst met de top 7 ERP-leveranciers van 2020 voor je.

Lees meer