Jeroen van Deursen

Wordt de beste versie van jezelf

Bij 2-cnnct willen we de beste zijn in wat we doen en moedigen we al onze consultants aan om de beste versie van zichzelf te worden. Omdat we leven onder het motto “goede beslissingen vloeien voort uit ervaring, ervaring vloeit voort uit slechte beslissingen”, zorgen we ervoor dat je toegewezen zal worden aan een uitdagende opdracht zodra je begint bij 2-cnnct. Terwijl je wordt gecoacht door een senior consultant, krijg je de kans om verantwoordelijkheid te nemen voor je taken. 

Bootcamp

Natuurlijk laten we je niet verdrinken of sturen we je niet op pad zonder enige voorbereiding. Dus als je je carrière begint bij 2-cnnct, zullen we je kennis boosten met de 2-CNNCT bootcamp. Met een mix van begeleide training, zelfstudie en leren op het werk, krijg je voldoende vaardigheden om binnen een van de expertises zelfstandig aan opdrachten te werken. 

Het consultancy traineeship

Het consultancy traineeship dat we hebben opgezet bevat volgens ons alle gebieden waar je in moet uitblinken wanneer je de beste wilt zijn in je werk. De gebieden die we behandelen in ons trainingsprogramma zijn bedrijfsprocessen, IT & IT-architectuur, projectmethodologie en commerciële bewustzijn & consultancyvaardigheden. Alle gebieden zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk van een consultant. Op deze manier kunnen we garanderen dat het curriculum altijd up-to-date is en op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen op het gebied van technologie. 

 

Ons team versterken?

Om ervoor te zorgen dat je het meeste uit deze bootcamp haalt, eindigen we alle cursussen met een praktische opdracht op basis van real-life ervaring en geven we je het vertrouwen dat je een geweldige eerste indruk zult maken bij je eerste klant, en je vanaf het begin verder bouwt aan je vaardigheden. Heb je interesse om ons team te versterken, bekijk dan onze junior consultant vacature en solliciteer vandaag nog! 

Cases & Solutions

blog top ERP vendors

Top 7 ERP-leveranciers voor 2020

Een nieuw ERP? Stel dat je moet achterhalen welke ERP-systeem het beste bij je organisatie past. Dat moet niet moeilijk zijn, nietwaar? Ik ben bang dat ik slecht nieuws voor je heb. Er zijn meer dan 250 systemen waaruit geselecteerd kan worden! Het kiezen van de juiste leverancier kan lastig zijn; daarom hebben wij een lijst met de top 7 ERP-leveranciers van 2020 voor je.

Lees meer
ERP Selection Tree

Drie tips voor je ERP Selectie

Het kiezen van het juiste ERP is niet iets wat je dagelijks doet. Om je op weg te helpen geven wij je drie tips voor je ERP-selectie.

Lees meer
All cases