The Digital CIO - Ronde tafel diner

Op donderdag 22 juni 2023 organiseren we samen met Rockfeather en Finext "The Digital CIO" in Zwolle.  Tijdens het diner gaan we met elkaar in gesprek over de digitalisatie-ambities van aanwezige organisaties.

Tijdens het diner gaan we met elkaar in gesprek over de digitalisatie-ambities van aanwezige organisaties. Wij delen de nieuwste trends, visies en best-practices met elkaar rondom dit onderwerp. Het voornemen van het diner is om elkaar te inspireren en kennis van elkaar op te doen.

Gijs van der Veen, zal beginnen en spreken over zijn praktijkervaring bij o.a. Accell Group rondom verschillende digitaliseringsvraagstukken. Dit alles om jou als CIO te inspireren en je te helpen met het invullen van je rol als ‘data-gedreven’ CIO. Met zijn verhaal trappen we de discussie aan tafel af.

Datum: donderdag 22 juni, 2023 om 18:00 uur.

Dit evenement is exclusief voor beslissers in het IT-domein. We verwelkomen je graag tijdens deze inspirerende avond met collega’s uit het werkveld!  Aanmelden mag door ons te mailen. Wanneer je je gegevens hebt gemaild wordt er contact met je opgenomen.